Talarträning
Företagsträning

Skräddarsydda utbildningar för företag

som vill utveckla sitt sätt att presentera och engagera sin publik eller sitt team

Inspirationsdagar - Individuell träning - Skräddarsydda upplägg

Att uppnå engagemang

  • Känner du att ditt team kan göra mer för att förbättra sin kommunikation och presentation?
  • Vill du att ditt team ska skapa mer engagemang?
  • Vill du också att de ska tycka att det är kul och slippa den onödiga scenskräcken?

Talarträning - Skräddarsydda program


Vi på Speaker Academy erbjuder skräddarsydda talarprogram som kan ge er verktyg och tekniker ni behöver för att verkligen nå fram med era budskap.


Ni är bra på det ni gör, men att tala inför andra är något som skapar onödig nervositet och kanske till och med sömnlöshet dagen innan? Ni är inte ensamma.


Vi är specialister på att få budskap att skapa skillnad och att träna bäraren av budskapet att utvecklas till en trygg, lugn och inflytelserik talare.

Värdet av träning och förberedelse

De flesta har nog en väldigt klar bild av att ha genomlidit en konferens där talaren pratat utan att engagera eller intressera. Vi är också många som fått höra en självupptagen chef som krampaktigt plöjt igenom sin 50-sidiga fullmatade presentation eller på annat sätt totalt missat intressets radar.


Likväl är vi många som blivit helt uppfyllda av de talare som trollbinder sin publik. Att lära sig bemästra sitt framträdande oavsett om det är för potentiella kunder eller den stora scenen på konferensen har avgörande värde.


Detta gör att vi på Speaker Academy brinner att hjälpa allt ifrån koncernVD:ar, chefer, ledare och säljare att utveckla denna färdighet och att förstå värdet av att komma bättre förberedd i att möta sin publik. Här ingår också att förstå värdet av träning och att klocka tiden. 


Att få publiken att vilja agera

Vad gör egentligen de scenkonstnärer som intar en scen som att det vore det självklaraste i världen för att sedan enbart med sin röst och sitt kroppspråk får sin publik att följa minsta vink? Handlar det om retorik? Eller är det bara talang?


Har du sett några TED Talk så kan du snart utröna ett mönster i hur talarna har en förmåga att gå från att tala till att med ord måla upp beskrivande bilder som känns intressanta och relevanta. Dessa bilder beskriver ofta ett perspektiv där åhöraren blir delaktig genom egna tolkningar och associationer. Bilderna ger då också en angelägenhet att agera om det nya perspektivet känns attraktivare än nuläget.


Kalla det gärna en behovsanalys som kan användas likväl för att engagera medarbetare som för att pitcha ett upplägg till en kund eller beslutsgrupp.


Speaker Academy hjälper dig att se vad du behöver för att tala så det känns!


Talarträning för näringslivets

små och stora scener

Speaker Academy för företag hjälper dig i din roll som chef, ledare eller engagerad medarbetare att bli en bättre talare där du får verktyg i att framföra ditt budskap med större tydlighet och äkthet för att inspirera dina åhörare på en ny nivå.


Vi erbjuder öppna kurser, interna skräddarsydda utbildningar och individuell talarträning. Vår erfarenhet och kunskap hämtar vi från föreläsarens och skådespelaren scener, från hjärnforskning och vad som finns att lära av att göra ett TED Talk.


Öppna kurser

Talarträning - Öppna kurser


Vi erbjuder öppna kurser inom talarträning för chefer & ledare.


Personlig talcoach

Personlig talarcoach


Enskild anpassning och träning för små & stora framträdanden.

Skräddarsydda utbildningar

Skräddarsydda kurser


Företagsanpassade kurser och workshops kring budskapsspridning.