Talarträning
Sociala Medier


Bli ett med din målgrupp


Visste du att mer än 58 % av alla svenskar använder sociala medier dagligen? Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, Instagram och Snapchat är några av de kanaler som kan användas för kommunikation och för att förstärka varumärken. Idag är kommunikation i sociala medier kanske det mest kostnadseffektiva sättet att nå ut till många, om man har kunskap i hur man får användare att sprida och dela det innehåll man skapar.


Delaktighet


Vi älskar att dela och vi får en boost när vi får likes. Det är inte bara att vi gärna delar vad vi åt till middag utan vi sprider gärna ordet när vi sett något riktigt bra.


Detta har många framgångsrika talare tagit fasta på och med en genomtänkt strategi skapar de boost runt sitt varumärke som delas till fler.


Vi hjälper dig att utveckla dig i rätt sociala medier baserat på din målgrupp och det innehåll du vill skapa synlighet kring.Strategiskt

Ambassadörskap

Syns där du skapar effekt


Det kan finnas stora värden att få följare men ännu större värden att förstå varför de följer och hur de blir dina ambassadörer till att nå och påverka fler.


Budskap och uttryck bör då vara anpassat utifrån ditt signum som skapar igenkänning och värde.


Precis som i all annan kommunikation gäller att ha rätt frekvens och skicklighet att ta tillvara det som skapas.