Talarträning
Om

En story...

...om att få hänga med världsartister


Genom att under många år haft förmånen att jobba nära framgångsrika entreprenörer

och talare så har vi sett faktorer och systematik som sätter talare i ett större sammanhang.


Därför startade vi Speaker Academy så att ännu fler talare når större scener och att deras budskap når sin publik.


Framgångsfaktorer

Jag har själv märkt hur framgång kan skapas när man kombinerar talarens kunnande och ofta kreativa förmåga med managerns affärsorienterade struktur.


Jag har också sett ett mönster i hur det hänger ihop. Helt enkelt vilka faktorer och arbete som gör att du kan utveckla dig från konsult, ledare, entreprenör, forskare eller författare till efterfrågad talare. Min glädje av att få vara nära drivna stjärnor och avlasta och utveckla dom till effektivitet och stordåd gjorde att jag bestämde mig för att satsa helhjärtat på detta. Speaker Academy hjälper talare att hitta sitt optimala understöd.


Vi hjälper vi dig helt enkelt att hitta ditt nästa steg.


Varmt välkommen till Speaker Academy / Ulrika Algotsson - Grundare & CEO
Speaker Academy lotsar talare mot större scener


Att vara en bra talare, en god inspiratör eller motivatör, hur blir man det, eller är det bara så att man begåvats med rätt förutsättningar från start? Vad är det som gör att vissa bara känns så självklara i rampljuset, och vad är det som gör att vissa bygger miljonindustrier kring sitt personliga varumärke, medans andra får slita år efter år?


Listan med frågor om vad som bygger framgång kan göras lång såklart, det vi har tagit fasta på i vad som bygger succé är inget mirakelrecept utan kan jämföras med att att bygga bolag. Det gäller att sprida värdet av det du kan tillföra genomtänkt och systematiserat och att leverera så du får kunderna och publiken att bli dina bästa säljare.“I am not what happened to me,

I am what I choose to become.” / Carl JungAtt professionalisera sig som talare kan innebära skillnaden med stort S. Vi hjälper talare att ta sitt nästa steg.


Vi som är Speaker Academy...

har lång erfarenhet av affärsutveckling, sälj, entreprenörskap, kommunikation och storytelling samt kombinationen av att ha jobbat som manager eller agent åt några av Sveriges framgångsrikaste talare. Vi söker också fler som vill vara med oss att utveckla tjänster och innehåll i det som hjälper talarna på bästa sätt. 


I vårt team runt oss hittar du redan expertis inom olika områden som ger den helhet som frigör tid och skapar resultat. Läs mer under tjänster.