Talarträning
Sekretess

Sekretesspolicy

Sekretesspolicy för Speaker Academy 


Hos Speaker Academy tar vi integritet och skydd av personlig information på allvar. Denna sekretesspolicy beskriver hur vi samlar in och använder information om besökare på vår webbplats och deltagare i våra tjänster.


Insamling av information

Vi samlar in information från besökare på vår webbplats genom användning av cookies och liknande tekniker. Informationen inkluderar bland annat IP-adresser, webbläsarinformation och webbsidor som besökts på vår webbplats. Vi samlar också in information som du frivilligt lämnar till oss när du fyller i formulär på vår webbplats, anmäler dig till våra tjänster eller kontaktar oss via e-post eller telefon.


Användning av information

Vi använder den information vi samlar in för att förbättra och anpassa vår webbplats och våra tjänster. Vi kan också använda informationen för att skicka marknadsföringsmeddelanden till dig om våra tjänster eller andra relaterade produkter och tjänster som vi tror kan vara av intresse för dig. Om du inte vill ta emot sådana meddelanden kan du när som helst avregistrera dig från vår marknadsföringslista.


Dela information med tredje part

Vi delar inte information om besökare på vår webbplats med tredje part, förutom när det krävs enligt lag eller när det krävs för att tillhandahålla våra tjänster till dig. Vi kan också dela information med våra affärspartners och leverantörer som hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster.


Säkerhet för personlig information

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personlig information mot oavsiktlig eller olaglig förstörelse, förlust, ändring, obehörig åtkomst eller röjande.


Dina rättigheter

Du har rätt att begära information om vilken personlig information vi har om dig och hur den används. Du har också rätt att begära att vi rättar eller tar bort felaktiga eller föråldrade uppgifter om dig. Om du vill utöva dina rättigheter kan du kontakta oss via e-post eller telefon.


Ändringar av sekretesspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats.Kontakta oss

Om du har frågor eller kommentarer om vår sekretesspolicy är du välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon.