Talarträning
Hemsida & Sökoptimering


Hemsidan - din spegelbild och säljare


Vi är mer uppkopplade än någonsin och trenden runt sökbarhet, tillgänglighet och instant access ökar konstant men binder samman människor i nya sammanhang oberoende av geografi och tid. Detta för med sig enorma möjligheter samtidigt som bruset blir större och större.


Digital optimering = en digital säljare som aldrig sover

Att göra sig sökbar med rätt innehåll på rätt plats och anpassa sin digitala närvaro kan därför innebära att du når ut just till dem som vill nå dig. 


Vi hjälper dig att optimera dig digitalt och ser till att du får en digital profil och webb efter dina önskemål och förutsättningar.


Hemsidan blir då en nyckel för tillväxt och väl värt att satsa på.

Betydelsen av ditt digitala varumärke


82% av alla svenskar använder Internet dagligen

Det görs mer än 45 miljoner googlesökningar i Sverige varje dag

96% av det vi söker går genom Google


Den som söker på dig har förväntningar på att snabbt få veta vem du är, vad du gör och vad du kommer att ge publiken.

 

De kommer också att göra en bedömning om hur professionell du är utifrån kvalitén på hemsidans design, texter, bilder och filmer. Ger din hemsida ”rätt” bild av dig och ditt varumärke idag?

Sökordsoptimering

Ditt personliga varumärke & associering till ditt ämne


Vilka sökbegrepp skulle du vilja associeras med?

Uttrycket ”syns du inte finns du inte” har aldrig varit mer sant än det är idag på nätet. Om du googlar dig själv och inte hamnar på de översta platserna på träfflistor hos de olika sökmotorerna är det troligt att dina potentiella kunder inte kommer att hitta dig. För hur stort är ditt eget tålamod om du inte omedelbart hittar vad du söker eller hur proffsig tycker du varumärket är om det är svårt att hitta det där du letar?Hindra andra från att åka snålskjuts på ditt personliga brand!

En annan företeelse som drabbar många kända talare är att andra köper ord (Google adwords) som direkt är associerat med talarens personliga brand för att driva trafik och med det deras egna intäkter.


Tänk dig själv, någon potentiell kund googlar "Boka följt av Ditt Namn" och hamnar i en köpt annons som ett annat företag betalat för. Om du inte har ett avtal med dem och bett dem ta hand om "din" trafik så är risken att du tappar hela affären eller måste betala arvode för en förmedlad affär med en kund som sökte på ditt namn av en anledning och därför sannolikt skulle bli din kund ändå.


Tips på vägen: Registrera ditt personliga varumärke och se till att optimera

söktrafiken dit du vill ha den och stäng ute de som åker snålskjuts.Vi bygger och sökordsoptimerar din hemsida


Från enkla hemsidor eller landningssidor till mer komplexa, så kan vi anpassa en lösning som driver din trafik och intäkter.


Vi hanterar både google adwords för köpt trafik, samt att vi kan anpassa din webb så att du blir hittad även runt ditt innehåll.


Tips på vägen: Googla dig själv och de sökord du vill synas med.

Fundera vilka begrepp som skulle kunna leda nya kunder till dig,

starta ett google-account och testa dig fram.


Hör av dig så bollar vi ett upplägg som passar behov och budget.